Werk mee

Het Bureau voor Lokale zaken is altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen. Wij zijn op zoek naar (onderzoeks)journalisten, dataredacteuren, redacteuren, programmeurs en onderzoekers met een hart voor diepgravende lokale onderzoeksjournalistiek die openstaan voor samenwerking en bereid zijn om onderzoeksonderwerpen, kennis, methoden en informatie te delen met collega’s.

Lidmaatschap
Ben je (onderzoeks)journalist en wil je graag samenwerken aan lokale onderzoeken en publicaties? Schrijf je dan in via [formulier].
Lees hier verder over het lidmaatschap van het Bureau voor Lokale zaken.

Dataonderzoek
Ben je (data)journalist en wil je graag meewerken aan lokaal dataonderzoek? Stuur een mail naar data@lokalezaken.org.
Lees hier meer over ons dataonderzoek.

Financieel onderzoek
Heb je financiële expertise en wil je graag meewerken aan financieel onderzoek? Stuur een mail naar rekenkamer@lokalezaken.org.
Lees hier meer over onze Burgerrekenkamer.

Tip de redactie
Heb jij een tip voor de redactie van het Bureau voor Lokale Zaken? Stuur een mail naar tip@lokalezaken.org of lees hier verder.

Bureauvrienden
Wil je meer weten over onze lokale onderzoeken en projecten? Door een donatie te doen van 60 euro of meer wordt je automatisch lid van het Bureau voor Lokale Zaken. Je kunt je alvast inschrijven op onze mailinglist door een e-mail te sturen aan mailing@lokalezaken.org